Starmotors – Professionaalne Autoteenindus Tallinnas

 

Starmotors on Teie usaldusväärne partner BMW, Audi, VW, Porsche ja Mercedes-Benz autode hoolduses ja remondis Tallinnas. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes pakuvad laia valikut teenuseid, sealhulgas õlivahetus, pidurite remont, mootoridiagnostika ja käigukasti hooldus. Meie eesmärk on tagada, et teie auto oleks alati parimas võimalikus korras.

Meie teenused on läbipaistvate ja konkurentsivõimeliste hindadega, pakkudes parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Oleme pühendunud pakkuma teile tipptasemel teenindust igal sammul, olenemata sellest, kas vajate rutiinset hooldust või keerukamat remonti.

Lisaks teenindusele jagame oma klientidele pidevalt autohoolduse näpunäiteid ja nõuandeid, et aidata teil oma sõidukit parimas korras hoida. Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et olla kursis uusimate kampaaniate, pakkumiste ja ekspertide soovitustega.

Kui teil on küsimusi või soovite broneerida aega, kirjutage meile läbi kontaktivormi või võtke meiega otse ühendust. Kõik kontaktandmed leiate menüüst “kontakt” vahelehelt.

Ootame teid Starmotorsis!

Starmotors Eesti OÜ

Reg.nr: 17057205

KMKR: EE102771486


Starmotors Logo